F3rm3catoru

ExTeMpOrAlE cOmIcE
Back
mary_disapered
SoReX`ScRiPt
StAtUsUrI<=>ToPiCuRi
AnUnTuRi
ToAtE nUmElE
Ce spun copii?
PeRlE BaC
HiPnOzZa
TeSt
CeLe 7 MiNuNi
ExTeMpOrAlE cOmIcE
Special pt site-urile voastre
Luati shi downloadati programe de flodat,virusat.........etc.(By F3rm3catoru)
Retele
FuNnY sMs
IsToRiA sTeLeI
BaNcUrI
CuLmI
Poze2
F3rm3catoru
SiTe`uRi
Glume
Poze
2 Programe pt yahoo messenger
Poze1
Poze masini
DoWnLoAd ScRiPt mIRC
CoMeNzI pEnTrU mIRC
SmS dE dRaGoStE
DeClArAtIi
DeSpRe ViAtZa
LuCeAfArUl sEc XXI
DeSpRe `uBiRe
Poze3
PoEzIi De DrAgOsTe

Apa
Apa pe noi cât si pe celelalte ne ajuta la hranirea organelor care fara apa noi nu am putea face nici o mâncare.
Apa în general este de forma lighida.
Apa poate lua si o forma solida si alta de abur, în forma solida o ia odata ce temperatura e sub -0° iar în forma de abur o ia atunci când temperatura e de cel putin 10-20°.
Apa dupa cum stim pâna acum a luat trei mari forme, din lighid în solid, din solid în lighid, din lighid în abur, din abur în lighid prin ploaie. Deci acum noi ne putem da seama ca face o rotatie prin cele 3 mari transformari cum s-ar spune face o miscare prin cele trei transformari.
Apa stim ca este mai grea ca petrolul din-tro experenta facuta acasa, punem în-trun pahar jumate cu apa si punem jumate cu petrol si se distileaza una fata de alta care apa trece la fund si petrolul ramâne la suprafata. Noi în tara mai gasim si apa minerala care o consumam la recomandarea medicului sau sub forma de spritz si o gasesti în majoritate în statiunile de odihna. Aceasta apa este consumata atât de noi cât si de turisti de peste hotare.
Orase moldovenesti
Autorul descrie orasele care s-au înaltat în moldova ele s-au construit în timpul nostru. Orasele din Moldova sunt foarte numeroase la numar, cum este Iasu si alte orase mari si frumoase care le plac strainilor foarte mult de frumusetile din Moldova, Moldova în trecut era o ruina foarte imensa adica mare care în timpul lui Mircea cel batrân oamenii ziceau ca apara aceasta ruina si s-au tinut de cuvânt care si azi mai exista dar mai putin dar tot mai sunt urme din care se vede ca moldoveni au luptat cu atâta eroism pentru pamânt uni chiar si-au jertfit viata pentru pamânt din cauza aceasta populatia nu era prea mare daca în trecut nu ar fi murit atâtea vieti omenesti înseamna ca azi Moldova ar fi foarte mare atât de imensa ca ar întrece si orasul Bucuresti. În Moldova este o veche populatie ca în trecut. Moldova este foarte veche de sute de ani au fost batali asa de multe încât nu lasa omul sa traiasca. La 1848 oameni saraci si si de tot felul în afara de cei care erau bogati au strigat (vrem pamânt). Toate comitetele au început sa se retraga atunci ca sa treaca timpul.
Stefan cel Mare si Vrâncioaia
Este vorba despre o femeie vadana care avea sapte feciori si atunci când torcea pe prispa s-a oprit un calaret si a spus eu sunt Stefan turci neau învins. Si noi iam învins pe turci fiindca peunul la omorât cu sabia adica la taiat la gât si atunci Stefan cel Mare sa dus cu calul la el si-a spus ia uite cum îi curge sânge si au venit ceililanti colegi de-ai lui si-a zis si ei ia uite cum îi curge sânge. Atunci Stefan cel Mare a plecat si calul era plin numai de spuma si sa întors la castel si Stefan era ranit la mâna calare pe cal si Stefan a ciocanit în poarta si a spus eu sunt Mama dami drumul sa intru finca sunt ranit la mâna. Dar daschideti poarta nu vezi ca turci ne conjor bine am sat dau drumu ce binimi pare finca si calul îngheata de frig si pâna la urma ia dat drumu.
Conditiile care au favorizat centralizarea statului francez
Centralizarea înseamna ceva care nu lasa pe altul în pace. Conditiile care au favorizat statului Franceze sunt : regele Filip al II-lea care a domnit între ani 843 si 987. Filip al IV-lea caruia i se mai spunea Filip cel Frumos. Filip al II-lea a purtat multe razboaie cu turci. Filip al II-lea a întemeiat capitala la Paris ca pâna atunci nu era deloc. Dupa moartea lui Filip al II-lea a fost domnia lui Filip al IV-lea care a facut tot ca Filip al II-lea.
Marile descoperiri geografice si urmarile lor
Renasterea
Rusia în secolele XIII-XVI
De la secolul XVI-XVII urmarile descoperirii geografice au fost descoperite de calatorul român Magelan. Magelan a trecut prin multe insule. Calatorul român Magelan a cunoscut teritoriul insulelor unde sa dus el. Magelan a fost îîntr-o insula ca insula Filipile. Pe Magelan la omorât o oaste întreaga care la asteptat chiar pe drumul pe care mergea el. Dupa ce la omorât pe Magelan el a fost aruncat într-o insula ca insula Filipile. Magelan pâna ce nu muri el a pictato pe Gioconda. Gioconda era o femeie care care a fost si ea una din cele cea descoperit mari descoperiri geografice. Gioconda a ramas ca una dintre cele mai frumoase picturi în viata poporului nostru. Alt calator român a fost si Ivan al IV-lea zis si Ivan Turbinca care a fost deopotriva cu Magelan. Ivan al IV-lea a trecut prin multe insule ca Magelan si a descoperit si el insule foarte multe. Ivan al IV-lea a fost omorât în insula Filipile. Urmarile marilor descoperiri geografice. Dupa marile descoperiri geografice a fost si urmarile marilor descoperiri geografice. Aici în urmarile decoperiri geografice a fost iara ca conducator român Ivan al IV-lea si Magelan. Ivan al IV-lea îi era lui în minte si ca amintire insula Filipile pentru ca acolo a murit Magelan si la aruncat tot în insula Filipile. Astia doi calatori ca Magelan si Ivan al IV-lea îsi mai aduc aminte si de Gioconda care si ea a fost sa descopere multe insule si ca insula cea mai însemnata este insula Filipile unde a murit calatorul român Magelan. Acesti trei calatori români ca Gioconda, Magelan si Ivan al IV-lea ramân în inima poporului nostru. A mai fost si un alt calator român ca Filip al II-lea si el a descoperit insule multe si cea mai însemnata insula a fost insula Filipile, în care a fost Magelan. Un alt calator român a fost Filip al III-lea care a descoperit si el multe insule si cea mai însemnata insula a fost insula Filipile. Al cincilea calator a fost Filip al IV-lea care ... (lucrare neterminata).
Dictatura lui Cezar
Noi caracterizam dictatura lui Cezar astfel : Dictatura s-a numit legea secreta pe care o facuse el cu colegi sai Cassus si Pompei pentru ca colegi sai au murit în razboaie. El când se facuse domn al acestui stat cucerise multe state si le facuse orase Romane. De acea Cezar a format statul roman în monarhie. Si aproape toate legile pe care le facea le vota populatia, iar cererile pe care le facea populatia le vota el. De acea a fost numit al saptelea om al luni - Iulie.

Pagina prevazuta cu aer conditionat Va rugam inchideti geamul!